banner913
banner932
banner1012

Mesajınız Var

banner1020

banner974
Mesajınız Var

banner971
 
Sn. Ersan Saner, dün bir Tv programında Ramazan Bayramı ile ilgili yaptığınız açıklama kafalarda karışıklık yarattı. Tatil planları yapanlar ne yapacaklarına karar veremediler.
 
Sn. Nazım Çavuşoğlu, dünkü Ankara ziyaretinizde Sayın Fuat Oktay ve Bekir Pakdemirli’yle tarımsal su projesi yanında başka hangi konuları masaya yatırdınız? Kuraklık nedeniyle yaşanabilecek arpa sıkıntısı için de bir çalışma yaptınız herhalde.
 
 
Sn. Dursun Oğuz, Maliye Bakanlığı olarak kasanızın boş olduğundan yakınmanıza karşın ödemeleri aksatmamaya çalışmanız takdir topluyor. Anlaşılan borçlanmaya devam ediliyor.
 
 
Sn. Resmiye Canaltay, anayollar başta olmak köy yolları dahi tel tel dökülmeye başladı. Yollarda yarılmalar ve çukurlar daha fazla büyümeden bir yenileme çalışması yapılarak tamirat başlamalı.
 
 
Sn. Şevket Derindağ
, verdiğiniz röportajda ülke olarak trafik kültürümüzün zayıf olduğunu söylediniz. Ancak siz de biliyorsunuz ki son zamanlarda yaşanan trafik kazalarının çoğunluğu yabancılar tarafından yapılıyor.
 
 
Sn. Tigin Kişmir, ülkemiz sporunda şu anda en fazla ilgi gören spor dalı olan Ralli’nin çıtasının yükselmesi için çalıştığınızı ifade ediyorsunuz. Bu yıl özellikle dış basının da takip ettiği yarışlar inşallah dışa açılmanıza kapı açar.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.