banner913
banner932
banner1012

Mesajınız Var

banner1020

banner974
Mesajınız Var

banner971
Sn. Ersan Saner, ülkede sadece turizm taşımacıları değil birçok sektör destek bekliyor. Özellikle turizmciler için bıçak kemiğe dayanmış durumda.
 
 
Sn. Nazım Çavuşoğlu, Tarım Bakanlığı’na bağlı Genel tarım Sigortası’nın başlattığı kuraklık değerlendirme çalışmalarının ilk verilerine göre ülkenin ne kadarlık bir bölümünde tam kuraklık var?
 
 
Sn. Olgun Amcaoğlu, ülkede ilk ve orta eğitimde online derslerle dönemin sonuna gelindi. Ancak halen birçok bölgede internet alt yapısının kötü olması nedeniyle birçok öğrenci ve öğretmen sıkıntı yaşıyormuş. Buna bir çözüm bulmanız şart.
 
 
Sn. Enis Elagöz, geçtiğimiz günlerde Telekomünikasyon Dairesi olarak yüksek hızlı internet için denemeler yaptığınızı paylaştınız. Acaba bu ülke genelinde uygulanabilir bir hız mı?
 
Sn. Tekin Birinci, dün resmi başvurunuzu yeniden yaparak Futbol Federasyonluğu başkanlığına başvurmuşsunuz. Bu arada sayın Sertoğlu’nun adaylığına itiraz etmişsiniz. Anlaşılan her yönüyle bu olaya sarıldınız.
 
 
Sn. Dr. Deren Oygar, Sağlık Bakanlığı olarak geçtiğimiz gün yaptığınız duyuruda AstraZeneca aşısı olmak isteyenlerin randevusuz aşı olacağını belirttiniz. Ancak dün aşı olmaya gidenlere randevu verilmiş. Vatandaşlar ‘bu ne perhiz, bu ne lahana’ diyorlar.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.