banner913
banner932
banner1012

Mesajınız Var

banner1020

banner974
Mesajınız Var

banner971
Sn. Ersin Tatar, iki hafta sonra geçekleşecek olan 5+1 Cenevre konferansına Rum tarafı meclisten parti temsilcilerini de götürecek. Acaba siz de ülkemizdeki Meclis’te temsil edilen partilerden temsilci götürecek misiniz?
 
Sn. Ersan Saner, dün Meclis kürsüsünden yaptığınız açıklamada Cumartesi günleri de kapanabileceğimizin sinyalini verdiniz. Kapanmak yerine bizce denetim artırılması daha mantıklı.
 
Sn. Dursun Oğuz, dün başlayan evde karantina uygulamasında bileklik kullanımı inşallah büyük bir külfeti devletin üzerinden kaldırırken, vakaların daha da artmasına sebep olmaz.
 
Sn. Olgun Amcaoğlu, Bakanlar Kurulu’nca onaylanan tüzükle bu eğitim yılının orta eğitimde ölçme ve değerlendirmesi üçe ayrıldı. Bu uygulama sonucunda inşallah öğrenciler haksızlığa uğramaz.
 
Sn. Erkut Şahali, dün Meclis Genel Kurulu’ndan yaptığınız paylaşımla isyanınızı dile getirdiniz. Bu isyanınızda yerden göğe kadar haklısınız. Ancak bu duruma sadece paylaşım yaparak isyan etmeniz yetmez.
 
 
Sn. Ali Alioğlu, narenciye ürünlerinin pazarlanması konusunda bu sezon durum ne? Pandemi nedeniyle pazarda bir sıkıntı olmamıştı umarız.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.