banner913
banner932
banner1012

Mesajınız Var

banner1020

banner974
Mesajınız Var

banner971
Sn. Ali Pilli, YDÜ Hastanesi tarafından yapılan araştırmada ülkede şu anda mutant virüs varyantı olduğu ortaya kondu. Ancak Sağlık Bakanlığı olarak bu konuda hiçbir ses seda olmaması dikkatlerden kaçmamakta.
 
 
Sn. Olgun Amcaoğlu, bugünlerde sesiniz soluğunuz çıkmaz oldu. Hayırdır? Bakanlıkta göreve geldiğiniz ilk günlerdeki hızınız azaldı sanki. Bu arada Eğitim Bakanlığı’ndaki pozitif vakaların sayısı kaç oldu?
 
 
Sn. Nazım Çavuşoğlu, aldığımız duyumlara göre, son günlerde bazı hayvan yemi üreticileri sessiz sedasız besi ve süt yemlerine zam yapmış. Bu konuda bir denetim yapmanızda fayda var.
 
 
Sn. Koral Çağman, i
şveren kanadı toplantıda olmamalarına rağmen belirlenen yeni asgari ücreti kabul ederek mahkemeye gitmeyeceklerini açıklayarak size rahat bir nefes aldırmış oldular herhalde.
 
 
Sn. Ahmet Latif, Akdoğan bölgesinde pozitif vaka sayısı 15’e bulması nedeniyle halka temastan kaçınma ve evde kalma çağrıları yapıyormuşsunuz. Bu arada siz evde kaldıkça kendinizi mutfağa vermişsiniz diye duyduk.
 
Sn. Dr. Özlem Gürkut, aşı konusunda ülkemizde yürütülen çalışmaları nasıl görüyorsunuz? Yapılan aşılama ve uygulamalar doğru şekilde yürütülüyor mu?
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.