banner913
banner932
banner1012

Mesajınız Var

banner1020

banner974
Mesajınız Var

banner971
Sn. Dursun Oğuz, memura yapılmayacak olan hayat pahalılığı ödeneğinin sosyal sigortalara yatırılacağı iddiaları doğru mu? Bu arada 5 bin TL altında alanlara ve sosyal yardım maaşı alanlara Hayat Pahalılığı ödeneği verilecek olması önemli.
 
 
Sn. Olgun Selçuk Amcaoğlu, Eğitim Bakanlığı olarak bazı özel okullara gönderdiğiniz maillerle online eğitimi durdurmalarını istemişsiniz. Yani bunun anlamı ne pek anlaşılmadı.
 
Sn. Ali Pilli, aldığımız haberlere göre, dün başlanan 80 yaş üzeri vatandaşların aşılamasında gerek Girne gerekse Güzelyurt’ta aşı kalmaması nedeniyle birçok vatandaş geri gönderilmiş. Acaba doğruluk payı var mı?
 
Sn. Kutlu Evren, gerek Turizm Bakanlığı görevindeyken gerekse şu anki İçişleri Bakanlığı görevinizde oldukça sessiz kaldığınız dikkatlerden kaçmıyor. Bu arada ülkemizde bir nüfus sayımı yapılması için çalışma var mı?
 
Sn. Cemil Sarıçizmeli, Mehmetçik Belediyesi olarak bölgenizdeki yaşlıların aşı için Yeni Erenköy Sağlık Merkezi’ne gitmesine karşı olduğunuzu dile getirdiniz. Bu siteminizde haklısınız ama daha donanımlı bir sağlık merkezi ise sorun yok bizce…
 
Sn. Hasan Sertoğlu, Futbol Federasyonu bünyesinde Kıbrıs Türk Futbol Müzesi açılması projesi gündeme geldiğini öğrendik. Ancak bu müzede neyin sergileneceğini anlayamadık.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.