banner913
banner932
banner1012

Meclisin yürekler acısı durumu

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir vatandaşımız dün öğleden sonra BRT3’te Meclis TV yayınında Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu toplantısını izlediğini belirterek sitemlerini dile getirdi.

banner974
Meclisin yürekler acısı durumu

banner971
 
Vatandaşımız, Meclis’te şu anda toplam 48 milletvekili olduğuna dikkat çekerek, bize gönderdiği fotoğrafta görüldüğü gibi Meclis Genel Kurul Salonu’nda sadece 2 milletvekili olduğunu vurguladı.
Vatandaşımız “Ne acı bir tablo. CTP milletvekili Sıla Usar konuşuyor, güzel eleştiriler yapıyor. Fakat koltuklar boş. Salonda sadece iki vekil var” diyerek Meclis’in durumunun yürekler acısı olduğunu ifade etti.
Bu görüntülerin KKTC’nin aynası olduğunu ifade eden vatandaşımız “Yazıklar olsun, toplumu temsil eden vekillerin birbirlerine saygısı kalmadı. Meclis salonunda bir vekili dinlemek o kadar mı zor. KKTC’nin geldiği son hal herhalde bu” diyerek sözlerini tamamladı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.