banner913
banner932
banner1012

Mantarcıların yüzü gülüyor

banner1020

banner974
Mantarcıların yüzü gülüyor

banner971

 
Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre, Aralık ayı başından itibaren başlayan bereketli yağmurlar sonrasında doğanın bereketli yüzünü göstermeye başladığı ve doğadan ekmeğini çıkaranların yüzünün güldüğü bildiriliyor.
Kış aylarının sevilen yiyeceklerinden ve mezelerinden olan mantar ile garavollilerin yağan bu yağmurlarla birlikte yüzünü göstermeye başladığı bildirilirken, özellikle kış aylarında doğadan topladıklarıyla harçlıklarını çıkaranların mantar toplamaya başladıkları gelen bilgiler arasında yer alıyor.
Özellikle Beşparmak dağları yamaçlarında ve Mesarya’nın kuzey doğu bölgesinde kalan alanlarda bulunan mantar türlerini toplayıp satan vatandaşların bugünlerde doğayı adım adım gezdikleri bildiriliyor.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.