banner913
banner932
banner1012

Mağusa Büyük Sanayi SOS veriyor

banner1020

banner974
Mağusa Büyük Sanayi SOS veriyor

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı Mağusa sakini vatandaşlarımız, Mağusa’nın ağır işlerinin yapıldığı Büyük Sanayi’nin bazı sokaklarında her yağmur sonrasında oluşan bildik görüntülerin yağmurların üzerinden 10 gün geçmesine karşın devam ettiğini ifade ederek sitemlerini paylaştılar.
Mağusa Büyük Sanayi bölgesinde alt yapının yıllardır iyileştirme beklediğini ifade eden vatandaşlarımız, başta kanalizasyon olmak üzere yolların SOS verdiğini dile getirdiler.
Fotoğrafta görüldüğü gibi bazı sokakların halen daha sularla kaplı olduğunu ifade eden vatandaşlarımız “Ancak öğrendiğimiz kadarıyla bu sular yağmur suları değil, kanalizasyon hattının tıkanması nedeniyle taşan pis sulardır. Yani bu bölgelerde bir salgın oluşması anlık meseledir” dediler. Sanayi bölgesine gitmekten korkar olduklarını belirten vatandaşlarımız bir an önce buralara müdahalenin şart olduğunu söylediler.
Bu görüntülerin yıllardır değişmediğini ifade eden vatandaşlarımız Gazimağusa Belediye Başkanlığı’na yeni seçilen Süleyman Uluçay’ın bu bölgenin altyapısının yeniden yapılması konusunu öncelikleri arasına alması gerektiğini sözlerine eklediler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.