banner913
banner932
banner1012

Lefkoşa’nın sabah ve akşam trafiği işkencesi bitmiyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı Lefkoşa’da çalışan vatandaşlarımız, gerek sabah saatlerinde Lefkoşa’ya girişlerde gerekse akşamüzeri mesai bitiminde yaşanan trafik yoğunluğunun kendilerini çıldırttığını dile getirerek sabah saatlerinde çektikleri bir fotoğrafı paylaşarak sitemlerini aktardılar.

banner974
Lefkoşa’nın sabah ve akşam trafiği işkencesi bitmiyor

banner971
 
 
Özellikle Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde bir çalışma yapıldığı zaman trafiğin alt üst olduğuna dikkat çeken sürücü vatandaşlarımız “Dün sabahleyin bu cadde üzerinde Altınbaş Işıkları olarak bilinen noktada yapılan yol çalışması nedeniyle trafiğin tek şeritte düşürülmesinden dolayı yaklaşık 2 kilometrelik araç kuyruğu oluşmuştu” diyerek sürücülerin adeta işkence çektiklerini ifade ettiler.
Lefkoşa’nın çevre yollarına ihtiyacı olduğunu belirten vatandaşlarımız, bugünlerde trafiğin çok fazla sıkışmadığını zira okulların henüz yüz yüze eğitime başlamadığını söyleyerek ilerleyen günlerde bu trafik yoğunluğunun ikiye katlanacağını iddia ettiler.
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’nın bir an önce Girne – Lefkoşa çevre yolunu devreye sokması gerektiğini ifade eden sürücü vatandaşlarımız, bu projenin devreye sokulmasıyla trafiğin oldukça rahatlayacağını sözlerine eklediler.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.