banner913
banner932
banner1012

Lefkelilerin yol sıkıntısı büyük

banner1020

banner974
Lefkelilerin yol sıkıntısı büyük

banner971
Gazetemiz muhabirlerinden Niyazi Ergülen’e ulaşan Lefke sakini bazı vatandaşlarımız, Lefke içindeki bazı yolların trafik güvenliği acısından tehlike arz ettiğini dile getirdiler.
Lefke sakini vatandaşlarımız Atatürk Caddesi üzerinde yolun üzerindeki köprü üzerinde ve bazı yüksek noktalarında korkuluk  olmadığını dile getirerek bunun kazalara davetiye çıkardığını ifade ettiler.
 Lefke İstiklal İlkokulu karşısındaki bu yolun güvenli olmadığını belirten vatandaşlarımız “Bu yol üzerinde bulunan köprülerde ve bazı yüksek yerlerde korkuluk olmayınca tehlike arz ediyor. Hatta geçtiğimiz yıl birçok kaza yaşandı” dediler.
Gerek geceleyin bu yolu kullananların, gerekse gündüz güneşli hava da buradan geçen sürücülerin karşıdan araç geldiği zamanlarda yoldan aşağıya uçmaları an meselesi olduğunu belirten bölge sakinleri bu yola korkuluk konması için Lefke Belediyesi’ni ve yetkilileri göreve davet ettiler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.