banner913
banner932
banner1012

Kermiya sakinlerinde büyük endişe

banner1020

banner974
Kermiya sakinlerinde büyük endişe

banner971
Ayaklı Gazete’ye Kermiya bölgesinden ulaşan ismini vermek istemeyen vatandaşlarımız, bazı işletmelerin para kazanmak uğruna insan hayatını hiçe saydıklarını dile getirerek sıkıntılarını bizlerle paylaştılar.
Kermiya sakini vatandaşlarımız, bölgelerinde bulunan en büyük market olan Kiler-4 isimli markette çalışan personelin neredeyse yarıya yakınının yapılan testler sonucunda pozitif olduğunu öğrendiklerini iddia ederek, “Burada çalışan gerek tezgahtar, gerek rafçı gerekse temizlikçi birçok kişinin testi pozitif çıktığını yine burada çalışanlardan öğrendik. Bizde alış-verişlerimizi buradan yaptığımız için tedirgin olduk” dediler.
Burada çalışanlardan birçok kişinin pozitif çıkmasının tüm çalışanların temaslı olduğu anlamına geldiğini ifade eden vatandaşlarımız “Bu durum bilinmesine karşın halen daha market kapatmayarak halka hizmet vermeye devam ediyor. Temaslı kişilerin izole olması gerekirken bu market çalışanların bile bile çalıştırılarak başkalarının da hasta olmasına sebebiyet veriyorlar” diyerek sitemlerini aktardılar.
Lefkoşa’da vakaların artmasının sebebinin bu şekilde temaslı olan kişilerin kendilerini gizlemesi olduğunu savunan Kermiya bölgesi sakinleri, bu duruma Sağlık Bakanlığı’nın el atması gerektiğini dile getirerek endişelerini paylaştılar.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.