banner913
banner932
banner1012

Karpaz bölgesi aşırı yağışlardan mağdur

banner1020

Ayaklı Gazete’ye Karpaz bölgesinden ulaşan bazı çiftçilerimiz, ülkemizde Kasım ayı ortasından itibaren görülen yağmurların birçok yerde bereket getirirken Karpaz bölgesinde felakete yol açtığını ifade ederek bize gönderdikleri fotoğraflarla sıkıntılarını paylaştılar

banner974
Karpaz bölgesi aşırı yağışlardan mağdur

banner971

İskele boğazından Dipklarpaz Burnuna kadar olan bölgede son bir ay içerisinde yağan sağanak yağmurlar neticesinde tarlaların göle döndüğünü söyleyen vatandaşlarımız, “Fotoğrafta da görüldüğü gibi özellikle Çayırova bölgesinde birçok yerde tarlalar adeta göl olmuş durumda ekilecek arazi kalmadı” diyerek yaşadıkları mağduriyeti dile getirdiler.
Bu şekilde tarlalarda suların kalmasının yegane sebebinin yine insanoğlu olduğunu zira doğanın kendi doğal yapısını bozarak yollar inşa ettiğini dere yataklarının yönünü değiştirdiğini söyleyen vatandaşlarımız “Şimdi bu yapılanların bedelini biz ödüyoruz. İnşallah daha fazla zarara uğramayız” dediler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.