banner913
banner932
banner1012

Karasinekler ve sivrisinekler mesaiye başladı

banner1020

“Herhalde bu sinekler de evrim geçirmiş olsalar gerek. Çünkü eskiden mumu yaktığımız zaman değil oda içinde diğer odalarda bile sinek uçamazdı. Ama şimdi mumun etrafında uçuyorlar”

banner974
Karasinekler ve sivrisinekler mesaiye başladı

banner971
 

Ayaklı Gazete’ye ulaşan vatandaşlarımız, bu yıl bereketli yağmurlarla her tarafın otlarla dolduğunu ve bu nedenle sivrisinekler ve kara sineklerin oldukça arttığını dile getirdiler.
Her yıl sivrisineklerle mücadele için evlerinde hap veyahut sinek mumu yaktıklarını aktaran vatandaşlarımız, ancak bu yıl yakmaya başladıkları hap veyahut mumların hiçbir fayda etmediğini söylediler.
“Herhalde bu sinekler de evrim geçirmiş olsalar gerek. Çünkü eskiden mumu yaktığımız zaman değil oda içinde diğer odalarda bile sinek uçamazdı. Ama şimdi mumun etrafında uçuyorlar” diyen vatandaşlarımız yaz aylarının oldukça zorlu geçeceğinin şimdiden anlaşıldığını sözlerine eklediler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.