banner913
banner932
banner1012

Karanlık yollarda tehlike kol geziyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan vatandaşlarımız, trafikte yol güvenliğinin en önemli etken olduğunu ancak yol güvenliği yanında araç güvenliğinin de önemli olduğuna vurgu yaparak geçtiğimiz akşam İskele – Lefkoşa anayolunda ilerlerken yaşadıkları bir olayı bizlerle paylaştılar.

banner974
Karanlık yollarda tehlike kol geziyor

banner971

Geçtiğimiz akşam Lefkoşa’dan çıkarak İskele’ye doğru gittiklerini anlatan vatandaşlarımız, “Yonca Kavşağı’ndan sonra İskele’ye dönerek yolumuzda ilerlediğimiz sırada fotoğrafta görülen araç aniden önümüzde bulundu. Sanki de gökten zembille inmiş gibi o aracı önümüzde bulduk. Çünkü bu aracın arkadaki farları ya çalışmıyor veya çok eski olduğundan ışığı yansıtmadığı için onu uzaktan fark etmedik” dediler.
Zaten yollarda aydınlatma lambaları olmadığı için araç kullanmanın zor olduğunu belirten vatandaşlarımız bir de bu gibi araçlarla geceleyin yollara çıkan sürücülerden dolayı kazayla burun buruna kaldıklarını söylediler.
Özellikle geceleyin çift şerit yollar yerine bu gibi anayola bağlanan yollarda polis denetimin olması gerektiğini ifade eden vatandaşlarımız, bunun yanında araç sürücülerinin de kullandıkları araçlarına bakım yapmasının şart olduğunu sözlerine eklediler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.