banner913
banner932
banner1012

Kamyonlar hangi saatlerde ana yollarda seyredecekti?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı sürücülerimiz ülkemizde, ağır vasıtaların mesai saatleri başlangıcı veyahut mesai bitiminde yollara çıkmayacakları konusunda Bakanlar Kurulu kararı olduğunu hatırlatarak bu konudaki sitemlerini bizlerle paylaştılar.

banner974
Kamyonlar hangi saatlerde ana yollarda seyredecekti?

banner971
 
Sürücü vatandaşlarımız, gerek sabah saatlerinde gerekse mesai saati çıkışında ağır vasıta araçların yollarda olduğunu ifade eden vatandaşlarımız, “Bir bakıyoruz, sabah saat 07.30 civarında anayolda kamyonlar, tırlar trafikte ilerlemeye çalışıyor. Mesai çıkışı yine, bu kez de anayolda kamyon önümüzde vızır vızır gitmekte. Hani mesai başlangıç ve çıkışlarında ağır vasıtalar yollara çıkmayacaktı” diyerek bu konuda yetkilileri göreve davet ettiler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.