banner913
banner932
banner1012

Kaldırımlar işgal altında

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı duyarlı Lefkoşa sakini vatandaşlarımız, ülkemizde büyük şehirlerde hemen hemen her sokakta kaldırım bulunduğunu ancak bu kaldırımların insanların kullanımından çok araçların park yeri olduğunu savunarak görüşlerini bizlerle paylaştılar.

banner974
Kaldırımlar işgal altında

banner971

Trafik ve çevre kurallarına pek uyulmayan ülkemizde kaldırımlarda daha çok arabaların park yerleri olarak kullanıldığına vurgu yapan vatandaşlarımız, “Özellikle okulların ve dershanelerin bulunduğu bölgelerde kaldırımlara park edilmesi genelde yayalar, özelde ise öğrenciler için büyük tehlike yaratıyor” diye konuştular.
Okullar ve dershanelerin bulunduğu bölgelerde bu şekilde kaldırıma park edilmiş olan araçlar nedeniyle başta öğrenciler olmak üzere, birçok kişinin kazayla burun buruna geldiğini hatta araç sürücülerince ezilme tehlikesi yaşadığını vurgulayan vatandaşlarımız, “Belediye zabıtaları hep anayollarda değil biraz da bu ara yollarda gezinerek ya bu araçları kaldırımlardan kaldırtsın veyahut ceza keserek onları çektirtsin” diyerek zabıtaları göreve davet ettiler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.