banner913
banner932
banner1012

Kaldırımlar araçların mı yayaların mı?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Mağusa sakini bir vatandaşımız, kendisinin yürüyüş yapmayı sevdiğini ancak fotoğrafta da görüldüğü gibi kaldırımların işgal altında olduğu gibi yolların içinde yürümek zorunda kaldığını ifade ederek isyanını bizlerle paylaştı.

banner974
Kaldırımlar araçların mı yayaların mı?

banner971

Vatandaşımız “Benim anlamadığım bir konu var. Kaldırım insanlar için mi yoksa arabalar için mi? Her gün yürüyüş yapıyorum ben yolda gidiyorum. Arabalar gördüğünüz gibi kaldırımda duruyorlar belediye ve polisimiz nerde çok merak ediyorum” dedi.

Her gün ölümle burun buruna gidip geldiklerini ifade eden vatandaşımız, bu şekilde kaldırımları işgal eden araç sahipleri veyahut işletmeleri kınayarak bu konuda gerekli cezaların kesilmesini talep etti.

İnsanların sağlık için yürürken canından olmaması için kaldırımların işgal edilmemesi gerektiğini söyleyen vatandaşımız herkesi biraz daha duyarlı olmaya davet etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.