banner913
banner932
banner1012

İsrafa dur diyelim

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı duyarlı vatandaşlarımız, bazı marketlerin yaptıkları israfları gördükçe içlerinin eridiğini ifade ederek bu israfa dur demek gerektiğini dile getirdiler.

banner974
İsrafa dur diyelim

banner971

KKTC'de birçok market veya toptancının et-süt, yüzlerce gıda çeşitlerinin tarihi geçenini fotoğrafta görüldüğü gibi en yakın çöpe veya bir yere gömdüklerini söyleyen vatandaşlarımız, bunun çok büyük bir israf olduğunu dünyada gıda kaynaklarının her geçen gün azaldığını unutmamak gerektiğine dikkat çektiler.
Market veya toptancılara seslenen duyarlı vatandaşlarımız “Hiç insafınızda mı yok? Tarihi geçene kadar bekleyeceğinize indirimli ürünler reyonu yapılsa fena mı olurdu?” diyerek bu konuda bir farkındalık yaratmak gerektiğini ifade ettiler.
“Sayın Tarım Bakanı Nazım Çavuşoğlu’na sesleniyoruz. Bu israfa talana dur deyin” diyen vatandaşlarımız, marketlerin tarihi geçecek olan ürünleri ucuzlatarak satması için teşvik edilmesini istediler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.