banner913
banner932
banner1012

İs kokusundan dışarı çıkamıyoruz

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkemizde hava sıcaklıklarının son zamanlarda geceleyin oldukça düşmesi nedeniyle evlerde ısınmak için yakılan odun sobası veya şöminelerden dolayı adeta dışarıya çıkamaz olduklarını ifade ederek sıkıntılarını bizlerle paylaştılar.

banner974
İs kokusundan dışarı çıkamıyoruz

banner971
 
Gerek odun sobalarından gerekse şöminelerden etrafa yayılan is kokularının kendilerinin oldukça etkilediğini dile getiren vatandaşlarımız, “Etrafa yayılan is kokusu nedeniyle zaman zaman nefes alamaz oluyoruz. İnsanlara da yakmayın diyemeyiz. Zira elektrik ücretleri el yakıyor” dediler.
Ancak odun sobalarında yakılanların ne olduğunu anlayamadıklarını ancak sanki plastik yakılıyormuş gibi ağır bir kokudan dolayı dışarı çıkmaktan ve nefes almaktan korktuklarını sözlerine eklediler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.