banner913
banner932
banner1012

“İnsan sağlığının ne önemi var”

banner1020

Bir ürünü alırken içimiz rahat olması için etkin denetimlerin olması şart.

banner974
“İnsan sağlığının ne önemi var”

banner971
 
 
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir vatandaşımız, bize gönderdiği fotoğrafla insan sağlığının bu kadar değersiz olmaması gerektiği yorumunu yaparak sitemlerini dile getirdi.
“Bugün aldığım meşhur bir marka %100 doğal köyün yoğurdu. Netice bu kaymağı aldım altından kağıdımsı deseni ile beraber birşey çıktı.” diyen vatandaşımız, ne olduğunu anlamakta zorlandığı bu cisimden dolayı yoğurdu yemekten vazgeçtiğini dile getirdi.
Ülkemizde birçok ürünün denetimsiz bir şekilde piyasaya sürüldüğünü savunan vatandaşımız “Sağlık Bakanımız tribünlere oynayacağına bunlara baksın halkın sağlığı için bunlar daha önemli” diye konuştu.
Sadece bahçe ürünlerinin değil piyasada üretilen ve insan sağlığına doğrudan etki yapan ürünlerin nerede ve nasıl üretildiği konusunda özellikle belediyelerin etkin denetim yapmasının şart olduğunu ifade eden vatandaşımız “İnsan hayatının bu kadar değersiz olmaması lazım. Bir ürünü alırken içimiz rahat olması için etkin denetimlerin olması şart. Ancak insan sağlığının ne önemi var değil mi?” diyerek sözlerini tamamladı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.