banner913
banner932
banner1012

İlla ki birilerinin canının yanması mı lazım?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Lefkoşa’nın Ortaköy bölgesinde sakin bazı vatandaşlarımız, bölgelerinde bulunan ara yollardan birinde bulunan fotoğraftaki telefon direğinin devrilmek üzere olduğunu belirterek bu konuyla ilgili sitemlerini paylaştılar.

banner974
İlla ki birilerinin canının yanması mı lazım?

banner971
 
Bölge sakini vatandaşlarımız, telefon direğinin yıllar içinde esnemesi sonucunda eğildiğini ve son günlerde adeta yola devrilecekmiş gibi durduğunu belirterek “İnşallah yetkili merciler bu direğe birilerinin başına devrilmeden müdahale eder ve birilerinin canı yanmaz” dediler.
Bu direkle ilgili defalarca ilgili makamlara müracaatta ve şikayette bulunduklarını söyleyen bölge sakinleri “İlla ki birilerinin canı yanacak ve öyle müdahale edecekler herhalde” diyerek sitem ettiler.
Bu direğin eğrilmesi nedeniyle mi bilmediklerini ama evlerinde sürekli, olarak ev telefonlarının arıza gösterdiğini de belirten vatandaşlarımız, yetkilileri bu direğe müdahale etmeleri için göreve davet ettiler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.