banner913
banner932
banner1012

İlkbaharla uyanan böcek ve sürüngenlere dikkat

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı duyarlı vatandaşlarımız, ilkbahar aylarıyla birlikte hava sıcaklıklarının yükselmesinin ardından böceklerin ve sürüngenlerin ortaya çıkmaya başladığını ifade ederek herkesin otlarla uğraşırken daha dikkatli olması gerektiğini dile getirerek yaşadıkları bir olayı paylaşarak uyarılarını yaptılar.

banner974
İlkbaharla uyanan böcek ve sürüngenlere dikkat

banner971

Fotoğrafta görülen dev tarantula örümceği geçtiğimiz gün bahçe evlerinde temizlik yaptıkları sırada fark ettiklerini belirten vatandaşlarımız, “Bu dev tarantula örümceği fark etmeseydik belki de bizi ısıracak ve zehirleyecekti” dediler.
Doğada bu tip zehirli örümcekler ve yılanların olduğunu unutmadan hareket etmek gerektiğini vurgulayan vatandaşlarımız “Bu zehirli böcek veya yılanların ısırması veyahut sokması halinde hemen bir acil servise başvurmak gerektiğini de unutmamakta fayda var” diyerek herkesi dikkatli olmaya davet ettiler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.