banner913
banner932
banner1012

Her yeri çöplüğe çevirdik

banner1020

banner974
Her yeri çöplüğe çevirdik

banner971

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı çevre duyarlısı vatandaşlarımız, ülkemizde her geçen gün daha da kirlenen çevremizin sadece yaşadığımız yerlerle kısıtlı kalmadığını ifade ederek, önceki gün gittikleri Esentepe bölgesinde bir sahilimizde çektikleri fotoğrafı bizlere göndererek sitemlerini dile getirdiler.

İnsanlarımızın neden kullandıkları bölgeyi temiz tutmak yerine daha da kirlettiğini sorgulayan duyarlı vatandaşlarımız, fotoğrafta görülen yerin Esentepe bölgesinde bir sitenin altında kalan sessiz bir koy olduğunu kaydetti. Vatandaşlar, buranın çok az kişi tarafından kullanıldığını ancak kullananların temiz tutmak yerine daha da kirlettiğini gözlemlediklerini kaydettiler.

Fotoğrafta da görüldüğü gibi, burada güneşlenen veya denize giren bazı kişilerin yedikleri içtiklerini poşetlere koyarak kıyıda bıraktıklarını, şezlonglarını burada bıraktıklarını söyleyen duyarlı vatandaşlarımız, herkesin bu şekilde duyarsızca hareket etmesi halinde yaşayacak bir çevre bulamayacaklarını unutmamaları gerektiğini sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.