banner913
banner932
banner1012

Her boş araziyi çöplüğe çevirdik

banner1020

“Çevremize bu şekilde neden ihanet ediyoruz anlamak mümkün değil. Belediye ekipleri gecikmeli olsa da çöpleri toplamasına karşın bu şekilde boş arazilere bırakılan çöp ve molozlarla her tarafın kirletildiğinin farkında değil miyiz?”

banner974
Her boş araziyi çöplüğe çevirdik

banner971
 
 
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı çevre dostu vatandaşlarımız, ülkemizde her yerin çöplüğe dönüştüğünü dile getirerek vatandaşların çevreye neden bu kadar ihanet ettiğini sorgulayarak sitemlerini dile getirdiler.
Çevre dostu vatandaşlarımız, kırsal alanlarda birçok boş arazinin gelişi güzel bırakılan çöp ve molozlarla çöplüğe dönüştüğünü ancak bunun daha kötüsünün şehir içlerinde de bu durumun yaşanması olduğunu ifade ettiler.
Fotoğrafta görülen çöp ve molozların Mağusa kentinde Sakarya bölgesinde bulunan bir boş arsada olduğunu belirten çevre dostu vatandaşlarımız “Çevremize bu şekilde neden ihanet ediyoruz anlamak mümkün değil. Belediye ekipleri gecikmeli olsa da çöpleri toplamasına karşın bu şekilde boş arazilere bırakılan çöp ve molozlarla her tarafın kirletildiğinin farkında değil miyiz?” diyerek herkesi çevreye karşı biraz daha sorumlu davranmaya davet ettiler.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.