banner913
banner932
banner1012

Hayvancının okka isyanı

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı hayvancı vatandaşlarımız, kasapların halen daha kendilerinin üzerinden çifte kar elde etmesine anlam veremediklerini dile getirdiler.

banner974
Hayvancının okka isyanı

banner971

Yetiştirdikleri gerek küçükbaş hayvanları gerekse büyükbaş hayvanları, kasapların veya hayvan tüccarlarının halen daha okka olarak satın almasını kabul etmek istemediklerini ancak çaresiz olarak sattıklarını dile getiren hayvancılarımız, 2000’li yılların başlamasıyla ülkemizde okka yerine kilo kullanımına her alanda geçildiğini ancak canlı hayvan satışlarında bunun olmadığını savundular.

Okka ile kilo arasında önemli bir fark olduğunu belirten hayvancı vatandaşlarımız ayrıca, kasapların et satışlarını hep kilo olarak yaptığını söyleyerek bu duruma bir son verilmesi gerektiğinin altını çizdiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.