banner913
banner932
banner1012

Hayvancı sano-silaj yapımına hız verdi

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre ülkemizde hayatını çiftçilik ve hayvancılık yaparak kazanan vatandaşlarımızın bugünlerde oldukça yoğun çalıştıkları bildiriliyor.

banner974
Hayvancı sano-silaj yapımına hız verdi

banner971
 
Özellikle hayvancılıkla uğraşanların Nisan ayının başından itibaren sano ve silaj yapımına hız verdikleri bildirilirken, havaların kurak ve sıcak olmasından dolayı arpa ve buğday ekili birçok arazinin biçilerek sano veya silaj yapıldığı bize gelen bilgiler arasında.
Mesarya bölgesinde birçok yerde ekinlerin başak atamamasından dolayı gerek çiftçilerin gerekse hayvancıların ekinlerini taze biçerek sano balyası yaptıkları ancak ilerleyen zamanlarda kuru ot ihtiyaçlarını nasıl karşılayacaklarını bilemedikleri için kara kara düşündükleri gelen bilgiler arasında.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.