banner913
banner932
banner1012

Hamitköy sakinleri, sokak hayvanları için eylem yapacak

banner1020

banner974
Hamitköy sakinleri, sokak hayvanları için eylem yapacak

banner971
 
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı Hamitköy sakini hayvansever vatandaşlarımız, bölgelerinde son günlerde artan sokak köpeği ve kedilerinin zehirlenmesi olayları ile ilgili kurdukları Hamitköy Doğayı Koruma Platformu'nun seslerini duyurmak adına eyleme gideceklerini açıklayarak bu konudaki sitemlerini paylaştılar.
Bölgede son zamanlarda artan hayvan zehirlenmeleri ilgili yetkililere seslerini duyurmak ve sokak hayvanları için güvenli ortamlar yaratmak adına bu cumartesi günü eylem yapacaklarını açıklayan Hamitköy Doğayı Koruma Platformu üyeleri halkı bu eyleme destek vermeye çağırdı. Hamitköy Belça karşısında Cumartesi günü saat 13.00’te toplanmaya başlayacak eylemcilerin eylem planının ilerleyen günlerde açıklanacağı bildirildi. 
Savunmasız canların bu şekilde katledilmesine sessiz kalmamak gerektiğini belirten Hamitköy Doğayı Koruma Platformu üyeleri insanlar kadar bu canlıların da yaşam hakkı olduğunu sözlerine eklediler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.