banner913
banner932
banner1012

“Halen daha işin ciddiyetinin farkında değiliz”

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir vatandaşımız, toplum olarak bazı şeylerde oldukça umursamaz davrandığımızı ve bunun sonucunda küçük şeylerin büyük dertler açtığını belirterek dün sabahleyin çektiği fotoğrafı bizlerle paylaşarak sitemlerini dile getirdi.

banner974
“Halen daha işin ciddiyetinin farkında değiliz”

banner971
 
Vatandaşımız çektiği fotoğrafın Lefkoşa’da Araç Kayıt Dairesi önü olduğunu ifade ederek “Uzmanlar ve doktorlar sürekli olarak ‘maske, mesafe hijyen’ uyarısı yapıyorlar. Ancak fotoğrafta görüldüğü gibi insanlar neredeyse birbirlerini ezecek kadar iç içe. Halen daha işin ciddiyetinin farkında değiliz sanırım. Ülkede ve dünyada halen daha koronavirüs salgını devam ederken bu şekilde iç içe girmiş insanlarla ülkede vakaları sıfırlamak bence biraz imkansız” diye konuştu.
İnsanlarımızın neden bazı şeyleri umursamazlıktan geldiğini anlamakta güçlük yaşadığını söyleyen vatandaşımız “Herkesin kapının ağzında beklemesiyle ne elde edeceğini anlamıyorum. İnşallah bu kuyrukta birileri hasta değildi. Aksi takdirde orada kim varsa hepsi de bulaşacak” diyerek sözlerini tamamladı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.