banner913
banner932
banner1012

Güpegündüz hırsızlığa kalkışma cesareti buldular

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre geçtiğimiz hafta cumartesi günü Değirmenlik Belediyesi sınırları içindeki köylerden biri olan Minareliköy’de gündüz vakti yaşanan hırsızlık girişimi bölgede şaşkınlığa neden oldu.

banner974
Güpegündüz hırsızlığa kalkışma cesareti buldular

banner971
 
Minareliköy bölgesinde anayola yakın Limasol Bankası’nın şubesi karşısında park halinde bulunan Mehmet Akman’a ait aracın kapılarının açılarak hırsızlık girişiminde bulunan kişi veya kişilerin herhangi bir şey çalmadan uzaklaştıkları bildirildi.
Bu konuda Demirhan Polisi’ne yapılan şikayet sonrasında soruşturma başlatıldığı bildirilirken, hırsız veya hırsızların güpegündüz hırsızlığa kalkışma cesaretini nereden buldukları sorgulanırken, ülkede artık her an bir olayla karşılaşabileceğimizin de kanıtı olduğu ifade edildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.