banner913
banner932
banner1012

Girne Turizm Limanı vatandaşı perişan ediyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan yurt dışına çıkış yapmaya çalışan bazı vatandaşlarımız Girne Turizm Limanı'nda yaşanan yoğunluktan dolayı perişan olduklarını dile getirerek isyan ettiler.

banner974
Girne Turizm Limanı vatandaşı perişan ediyor

banner971
 
 
Bize ulaşan vatandaşlarımız Ulaştırma Bakanlığı'na bağlı Girne Turizm limanından şikayetlerin her geçen gün daha da arttığını hem gelişlerde hem de gidişlerde yaşanan sıkışıklığın bitmek bilmediğini vurguladılar.
Vatandaşlarımız “Gemi yanaştı, saatlerdir bekliyoruz. Gemiden inelim derken bir de limanda büyük bir kalabalık. Çoluk çocuk perişan olduk. Ulaştırma Bakanlığı nerede. Görmüyor mu buradaki sorunları. Hem gemiler gelirken rezil olduk o da yetmezmiş gibi ülkeye girişte rezillik çekiyoruz. Bir vatandaş olarak bu kadar sıkıntı çekiyorsak, ülkeye gelen turistler ne yapsın” ifadelerine yer verdiler.
Turizm limanının ülkenin aynası olduğunu ifade eden vatandaşlarımız, buraya gelen veyahut buradan Türkiye’ye giden vatandaşların yaşadıkları bu rezaletin ülkeye iyi puanlar getirmediğini sözlerine eklediler.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.