banner913
banner932
banner1012

Girne Limanı karanlığa gömüldü

banner1020

Ayaklı Gazete ‘ye ulaşan Girne sakini bazı vatandaşlarımız, ülkemizin turizm şehri olarak bilinen Girne’nin 2020 yılında adeta hayalet şehre döndüğünü dile getirerek bize gönderdikleri bir fotoğrafla sitemlerini paylaştılar.

banner974
Girne Limanı karanlığa gömüldü

banner971

Girne sakini vatandaşlarımız, Girne Liman’nın fotoğrafta görüldüğü gibi karanlığa ve sessizliğe gömüldüğünü iddia ederek, bölgenin turizt almaması nedeniyle canlılığını yitirdiğini ifade ettiler.
Bu konuda başta Girne Belediyesi olmak üzere TurizmBakanlığı yetkililerinin bir çalışma yaparak Girne’yi canlandırması gerektiğini savunan Girne sakini esnaflar, cumartesi günü Lefkoşa Arasta  bölgesinde yapılan şenlik gibi bir şenliğe Girne’nin de ihtiyacı olduğunu vurguladılar.
Vatandaşlarımız “Bir yanda Lefkoşa Arasta’da rengarenk alış veriş günü, diğer yanda Girne Limanı... Karanlık ve insansız...” diyerek yaşadıkları umutsuzluğu bizlerle paylaştılar.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.