banner913
banner932
banner1012

Gençler işin ciddiyetini anlayamadı

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, dünyayı kısa sürede kasıp kavuran ve ülkemizde de görülen koronavirüs salgını ile ilgili yetkililerin ve uzmanların ‘evinizde kalın’ çağrılarını bazı vatandaşların özellikle de gençlerin anlayamadığını savunarak, geçtiğimiz akşam şahit oldukları bir olayı bizlerle paylaştılar.

banner974
Gençler işin ciddiyetini anlayamadı

banner971

Vatandaşlarımız Cumartesi gecesi Ercan Havaalanı’nın yakınında Akıncılar diye bilinen alt yolda bir grup gencin araba yarışı yaptığını iddia etti.

Vatandaşlarımız “Bir grup genç saat 21.30’dan itibaren araba yarışı yaptılar. Yaklaşık 10 kişinin toplu halde iddialaştığını gördük” diyerek bu gençlerin işin ciddiyetini anlayamadığını ifade ettiler.

Vatandaşlarımız bu gençlerden birine korona virüs bulaşmışsa diğerlerine de bulaştıracağını onların da yakınlarına bulaştıracağına dikkat çekerek “Bu gençlerin belki kendileri bu salgını hafif atlatacak ama yakınlarından yaşlılar varsa bu salgını virüse yakalanması halinde kurtaramayacak. Ama iş işten geçmiş olacak” diyerek sitemlerini dile getirdiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.