banner913
banner932
banner1012

Geçitkale çöplüğü yine kundaklandı

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı çevre dostu vatandaşlarımız, kuzey Mesarya bölgesi köylerinden olan Geçitkale’nin dışarısında yıllar önce oluşturulan ve halen daha kullanılmaya devam edilen çöplüğün geçtiğimiz akşam geç saatlerde kundaklandığını belirtiler.

banner974
Geçitkale çöplüğü yine kundaklandı

banner971

Kundaklanan çöplüğün gece boyunca yandığını ve sabah saatlerinden itibaren ise
Geçitkale Belediyesi ekipleri tarafından söndürülüp soğutulduğunu gördüklerini ifade eden çevre dostu vatandaşlarımız bunu yapanların tespit edilmesi gerektiğini söylediler.
Yakılan bu çöplükten yayılan zehirli gazların bölge sakinleri tarafından solunduğunu ayrıca bölgedeki bitki örtüsünün de bu zehri içine çektiğini söyleyen çevre dostu vatandaşlarımız “Birileri kendisine ekmek parası çıkaracak diye başkalarını zehirlemeye hakları yoktur” diyerek sitemlerini dile getirdiler.
Yıllardır bu çöplüğü ıslah etmeye çalışan Geçitkale Belediyesi’nin çabalarının yetersiz olduğunu bu bölge için Çeve Dairesi’nin de devreye girmesi gerektiğini sözlerine ekleyen vatandaşlarımız, yetkilileri göreve davet ettiler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.