banner913
banner932
banner1012

Geçitkale Belediyesi takdir almaya devam ediyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, Mesarya bölgesinin çalışkan belediyelerinden olan Geçitkale Belediyesi’nin gerek bölgede alt yapı sorunu olan yerleşim yerlerine yaptığı yatırımlar gerekse ihtiyaç duyulan çalışmaları zamanında yapmasıyla bölge halkının takdirini almaya devam ettiğini ifade ettiler.

banner974
Geçitkale Belediyesi takdir almaya devam ediyor

banner971
 
 
 
 
 
Geçitkale Belediyesi’nin başkan Hasan Öztaş’ın önderliğinde geride kalan 6 yılda birçok önemli projeye imza attığına dikkat çeken vatandaşlarımız, son zamanlarda bölge anayollarını güzelleştirmek adına çalışmalar yapmaya başladığını gözlemlediklerini dile getirdiler.
Kavşaklarda peyzaj çalışmalarını başlatan belediyenin son günlerde ise bölge sınırları içindeki anayol kenarlarında bulunan ağaçların budanarak kış aylarında sürücüler için tehlike arz etmemesi adına çalışma yaptıkları kaydedildi.
Bu arada ağaçların gövdelerinin de kireçle boyanarak hem hastalıklara karşı korunduğu hem de sürücülerin geceleyin görüşlerinin engellenmemesinin sağlandığını kaydeden bölge sakinleri belediye çalışanlarını ve başkanı bir kez daha kutlamak istediklerini sözlerine eklediler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.