banner913
banner932
banner1012

Gece sıcaklıkların düşmesiyle hastalıklar başladı

banner1020

banner974
Gece sıcaklıkların düşmesiyle hastalıklar başladı

banner971
 
 
Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre, ülkemizde sonbahar aylarını yaşadığımız bugünlerde hava sıcaklıklarının düşmesi ile birlikte özellikle geceleri havaların soğumasından dolayı çeşitli rahatsızlıkların yaşanmaya başladığı bildirilmekte.
Bize ulaşan haberlere göre, son günlerde özellikle geceleri hava sıcaklıklarının 15 derecelere kadar düşmesi neticesinde evlerinde tedbirsiz şekilde hareket eden veyahut uyuyan vatandaşların başta karın ağrısı olmak üzere kas tutulması ve daha birçok şikayetle hastanelere başvurdukları belirtiliyor.
Gündüzleri yaz sıcakları olmasına karşın geceleri sıcaklığın hızlı düşüş göstermesinden dolayı bünyesi zayıf vatandaşların gribal enfeksiyonlar başta olmak üzere çeşitli hastalıklara yakalandıkları bildirilirken, bu konuda doktorların hasta vatandaşlara üşütmemeleri konusunda uyarıda bulundukları gelen bilgiler arasında yer alıyor.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.