banner913
banner932
banner1012

"Eşi denize girsin diye adam sahil kapattı”

banner1020

banner974
"Eşi denize girsin diye adam sahil kapattı”

banner971
 
 
Ayaklı Gazete’ye ulaşan duyarlı bir vatandaşımız, sürekli olarak kullandıkları Kuzey sahil şeridindeki bir koya girişin bir zengin kişi tarafından kapatıldığını ve bu kişinin arkasında bir siyasi olduğunu da iddia etti.
Bize fotoğraflar göndererek ulaşan vatandaşımız, ülkede herkesin kafasına göre bir yerleri kapatabileceğini söyleyerek, yasalarla belirlenmiş olan ‘sahiller halkın malıdır, herkes kullanabilir’ maddesine dikkat çekti.
“Eşi denize girsin diye adam sahil kapattı. ‘Ne polisi dinlerim der ne devlet’. Kamunun malı benimdir diyor...” diye konuşan vatandaşımız bu işin içinde siyasi de olduğunu iddia etti.
Yıllarca kapatılan yerden denize girdiklerini zira bu koyun en güzel noktasının burası olduğunu belirten vatandaşımız bu konuda devlet yetkililerini göreve davet etti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.