banner913
banner932
banner1012

Engelli olanlar esas engel olanlardır

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı duyarlı vatandaşlarımız, ülkemizde halen daha bazı kişilerin zihinlerine bazı kavramların yerleşmediğini dile getirerek, “Engelli olanlar esas engel olanlardır” diyerek sitemlerini paylaştılar.

banner974
Engelli olanlar esas engel olanlardır

banner971

Birçok işyeri, mağaza ve kurumun önünde bulunan park yerlerinde son yıllarda engelliler için park yerleri konulduğunu aktaran vatandaşlarımız, ancak bu konulan engelli park yerlerine kimsenin dikkat etmediğini savundular.
Fotoğrafta görüldüğü gibi üzerinde herhangi bir engelli aracı olduğunu bildirmeyen bir araç sürücüsünün yan yana iki engelli park yerinin tam ortalarına aracını park ederek gittiğini söyleyen duyarlı vatandaşlarımız, “Herhalde bu sürücü duble engellidir. Zira bir park yerini işgal ettiği gibi ikisini de işgal etmeyi başardı” dediler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.