banner913
banner932
banner1012

Dürüst, yeniden siyaset sahnesine döndü

banner1020

Ayaklı Gazete’ye Güzelyurt bölgesinden ulaşan haberlere göre, UBP’li eski bakan ve milletvekillerinden olan Kemal Dürüst uzun bir aradan sonra yeniden aktif olarak siyaset sahnesine dönüş yaptığı iddia edildi.

banner974
Dürüst, yeniden siyaset sahnesine döndü

banner971
 
 
Bize ulaşan bilgilere göre, UBP’li eski bakan Dürüst’ün bu hafta cumartesi günü yapılacak olan Ulusal Birlik Partisi başkanlık seçimi için adaylığını açıklayan Ekonomi Bakanı Hasan Taçoy’a aktif çalışmaya başladığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.
Kemal Dürüst’ün Güzelyurt’ta nabız yoklayarak, bölgedeki UBP’lilerle Taçoy’a destek için görüşmeler yaptığı gelen bilgiler arasında yer alırken, bazı DP’lilerin de seçim sonrasında UBP’ye geçtikleri iddia edildi.
Dürüst’ün başkanlık seçiminde Taçoy’a destek vermesinin nedenlerinin bölgede sorgulandığı bize gelen bilgiler arasında yer alıyor.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.