banner913
banner932
banner1012

Dolandırıcılar azıttı

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre, son bir aydır sürekli olarak Polis teşkilatı tarafından yapılan ‘dolandırıcılara karşı dikkatli olun’ çağrılarına Türkiye kaynaklı dolandırıcıların geri durmayarak hedeflerine aldıkları yaşlı ve yalnız kişileri kandırmaya çalışmaya devam ettikleri bildirildi.

banner974
Dolandırıcılar azıttı

banner971
 
Bize ulaşan bilgilere göre geçtiğimiz günlerde telefonla ulaştıkları iki yaşlıdan 400 bin TL civarında parayı kendi hesaplarına aktarmayı başaran dolandırıcıların bu eylemlerine korkusuzca devam ettikleri ifade edildi.
Bize ulaşan bir vatandaşımız, kendisinin geçtiğimiz gün telefonla evinin telefonundan arandığını ifade ederek “Bana ASAL Şube’den aradıklarını ve açıkta olan mevduat hesabım varsa güvende olmadığını söyleyerek, benden bu hesabımı başka bir hesaba aktarmamı istediler. Belli ki bu kişi veya kişiler artık bu işi profesyonelce yapıyorlar” diye konuştu.
Daha önce bu konuda Polisin yaptığı uyarıyı duyduğu için bu kişinin bir dolandırıcı olduğunu tahmin ederek ona bazı sorular sorması sonrasında telefonu yüzüne kapattığını anlatan vatandaşımız “Bu dolandırıcılar iyice azıttı. Herkesin dikkatli olmasında fayda var” diyerek sözlerini tamamladı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.