banner913
banner932
banner1012

Doğal hayatı göz göre göre zehirlemeyelim

banner1020

banner974
Doğal hayatı göz göre göre zehirlemeyelim

banner971

Ayaklı Gazete’ye bazı fotoğraflar yollayarak ulaşan vatandaşlarımız, fotoğrafta görüldüğü gibi bazı çiftçilerin ekinlerine attıkları ilaçların poşetlerini ve plastik şişelerini doğada kendiliğinden oluşan suluk olarak bilinen yerlere bırakıldığına dikkat çekerek sitem ettiler.

“Canlıları nasıl zehirliyorlar bakın fotoğraflara görün. Tarım Dairesi eğitimler verdiğini ve denetimler yaptığını sadece söylüyor. Tarım Dairesi ve tarımsal ilaçlar denetleme kurulu bunu yapanları tespit etmesi gerekmektedir. Bu zihniyette olan üretici canlı sağlığını düşünen bir kişi değildir” diye konuşan vatandaşlarımız, bu şekilde doğanın dengesinin bozulmasına göz yumulmaması gerektiğini kaydettiler.

Fotoğrafta da görüldüğü gibi zehir paketlerinin su birikintisinin yanında bırakıldığını ve bunun doğayı katletme olduğunu savunan vatandaşlarımız, “Buradan su içecek olan keklik, turaç ve diğer doğal yaşam etkilenir mi? Bu ovalara atılan pisliklerle kim ilgilenir kaymakamlık mı yoksa Çevre Bakanı mı?” diye sorgulayarak, çiftçileri bu konuda biraz daha duyarlı olmaya davet ettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.