banner913
banner932
banner1012

“Doğa tahribatına dur deme zamanı gelmedi mi?”

banner1020

banner974
“Doğa tahribatına dur deme zamanı gelmedi mi?”

banner971
 
 
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı çevre dostu vatandaşlarımız, son zamanlarda ülkemizin gerek kıyı şeritlerinde gerekse dağlık alanlarında devam eden tahribata dikkat çekerek bu gidişata dur deme zamanın geçmekte olduğunu vurguladılar.
Bize gönderdikleri bir fotoğrafla İskele bölgesinde kıyı şeridinde hızla süren betonlaşmayı gözler önüne seren çevre duyarlısı vatandaşlarımız “Buğday ekmeye tarla kalmadığında, denizlerde balıklar öldüğünde ve lağımdan girilemediğinde, Mesarya’dan baktığında Girne sahillerini gördüğünde o zaman çok geç olacak ey insanlar.” diyerek sitemlerini dile getirdiler.
Ülkede özellikle tarımsal alanların gün ve gün azaldığını belirten duyarlı vatandaşlarımız, bu gidişatın gelecek nesillerin gıda sıkıntısı yaşaması anlamına geldiğine vurgu yaparak bu konuda yetkililerin bir uzun vadeli planlama yaparak betonlaşmanın önüne geçilmesi gerektiğini sözlerine eklediler.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.