banner913
banner932
banner1012

“Direksiyon başında telefonla konuşma hastalığımız büyüdü”

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Lefkoşa’da sakin bir vatandaşımız, dün sabah Dereboyu’nda şahit olduğu bir olayı bizlerle paylaşarak sitem etti.

banner974
“Direksiyon başında telefonla konuşma hastalığımız büyüdü”

banner971
 
“Citroen ışıklarından eski Pronto’nun olduğu cadde sonuna kadar çok yavaş ilerleyen sağ şeritteki arabalara baktım. Üç tanesi hariç sürücülerin direksiyon başında tamamı ya telefonla konuşuyor ya da mesaj çekiyordu.” diye konuşan vatandaşımız, geriye kalan üç tanenin birinin sandviç yediğini, diğerlerinin de gazete okuduğunu iddia etti.
“Abartma diyorsanız denemesi bedava siz de gözlemleyin” diyerek iddialı konuşan vatandaşımız, gelmeye çalıştığı noktanın, bu kadar insan arabada bile telefonla konuşmaya devam ettiğini kaydetti
“Peki acaba ne konuşuyorlar? Konuşma konusunda da çok başarılı bir toplum olmadığımız göz önüne alınırsa. Merak içindeyim” diyen vatandaşımız, cep telefonuyla konuşmanın artık ülkemizde hastalığa dönüştüğünü savundu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.