banner913
banner932
banner1012

Denetimsizliğin sonucu: Tanesi 5 TL’ye şeftali!

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir vatandaşımız dün bir marketten aldığı şeftalinin kilosunun 24.90 TL olduğunu belirterek 5 tane orta boy şeftali 24.53 TL ödediğini belirterek bu fahiş fiyatların nedeninin denetimsizlik olduğunu vurgulayarak görüşlerini bizlerle paylaştı.

banner974
Denetimsizliğin sonucu: Tanesi 5 TL’ye şeftali!

banner971
 
Vatandaşımız tanesi nerdeyse 5 TL olan şeftalinin Türkiye’de tüccarlar tarafından üreticiden 5 ile 10 TL kilosundan alındığını bildiklerini belirterek “Yeme de yanında yat. Asgari ücretli nasıl yesin demeyin” dedi.
Bu şeftalinin kilosunun ülkemize ne kadara mal olduğunu sorgulayan vatandaşımız “Tüccar kilosunda kaç para kazanıyor? Market acaba kaç para kazanıyor? Bence üreticilerin kazandıklarının iki katını kazanıyorlar” diyerek sitemini bizlerle paylaştılar.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.