banner913
banner932
banner1012

Dayanılmaz koku

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, Lefkoşa – Mağusa anayolunun Haspolat ile Cihangir köyleri arasında oldukça kötü bir kokunun hakim olduğunu dile getirerek uzun bir süreden beridir bu kokudan yana muzdarip olduklarını ifade ettiler.

banner974
Dayanılmaz koku

banner971
 
Özellikle Değirmenlik Kavşağı ile Yonca Kavşağı arasında kalan bölgede çirkef kokusu mu, ölü hayvan kokusu mu anlayamadıkları çok kötü bir kokunun etrafa yayıldığını ifade eden vatandaşlarımız “Rüzgarın güney batı yönünden estiği zaman etrafa yayılan bu koku arıtma tesisinden mi geliyor yoksa başka bir yerden mi geliyor? Bunu tam anlayamadık. Ancak bu kokudan dolayı yolda araç bile kullanmakta zorlanıyoruz” diyerek sitemlerini dile getirdiler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.