banner913
banner932
banner1012

Çöp arabasıyla su deposu mu taşınır?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir vatandaşımız dün sabah saatlerinde tanık olduğu bir olayı fotoğraflayarak bizlerle paylaşıp sitemini dile getirdi.

banner974
Çöp arabasıyla su deposu mu taşınır?

banner971

Fotoğrafta görülen çöp aracı ve arkasında taşıdığı su deposunu gördüğü zaman büyük şaşkınlık yaşadığını anlatan vatandaşımız, “Bu çöp aracı Lefkoşa’nın göbeğinde arkasında neden bir su deposu taşıyordu anlamakta güçlük çektim” diye konuştu.

Ülkemizde hiç görmeye alışık olmadığımız böylesi olayların çok arttığını ifade eden vatandaşımız, “Çöp arabasında çöpler ve molozlar taşınır. Ancak bizim ülkemizde artık plastik su depoları da taşınmaya başlandı herhalde” diyerek sitem etti.

Çöp aracını kullanan kişinin bu su deposunu evine mi götürdüğünü yoksa çöplüğe mi götürdüğünü merak ettiğini ancak işinin yoğunluğundan dolayı takip etmediğini belirten vatandaşımız, ülkede herkesin kendi kafasına göre takıldığını fark ettiğini sözlerine ekledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.