banner913
banner932
banner1012

Çirkef kokusu perişan etti

banner1020

Bazı köylerimizden Ayaklı Gazete’ye ulaşan vatandaşlarımız, geçmiş yıllara göre köylerinde hemen hemen hiçbir hayvancının hayvanlarını köy içinde beslemediğini ancak köy dışında olan mandıra ve ağıların yine de rahatsızlık verdiğini söyleyerek sitem ettiler.

banner974
Çirkef kokusu perişan etti

banner971
 
Köylerin yaklaşık bir kilometre uzağına kurulan ağıl ve mandıra alanlarının yağmurlar sonrasında bugünlerde hayvancılar tarafından temizlenmeye çalışıldığını aktaran vatandaşlarımız, bu temizlik çalışmaları sırasında ve sonrasında rüzgarın esişi nedeniyle çirkef kokusundan adeta perişan olduklarını dile getirdiler.
Özellikle uzun süre ağıl veya mandıralarını temizlemeyen hayvancıların yaptıkları temizlik sırasında etrafa yayılan kokuların bayıltıcı şekilde kötü olduğunu aktaran köylü vatandaşlarımız, bu konuda hayvancıların uyarılması gerektiğini dile getirdiler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.