banner913
banner932
banner1012

Cikla tutkunları mutsuz

banner1020

banner974
Cikla tutkunları mutsuz

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı avcılarımız, Ocak ayının 2. Pazarı ile başlayan Birinci İnce Av’ın veya bir başka adıyla Cikla avının bu yıl beklentilerinin altında olduğunu kaydettiler.
Bize ulaşan avcılarımız üç gün gittikleri cikla avında geçmiş yıllarda bir günde attıkları fişek sayısının üç günde henüz atamadıklarını söyleyerek sitem ettiler.
Bu arada bazı avcıların cikla avı nasıl yapıldığını bilmeden avcılık yaptığını savunan avcılarımız, bazı avcıların ise cikla avlamak yerine her türlü kuşa ateş açtıklarını iddia ederek, bu durumlardan dolayı mutsuz olduklarını sözlerine eklediler.
Cikla bulamayan avcıların doğadaki yararlı kuşlardan olan, baykuş, şahin(Gigsi) gibi hayvanları vurduğunu dile getiren vatandaşlarımız, bu gibi kişilerin avcı olamayacağını vurguladılar.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.