banner913
banner932
banner1012

Çiftçilerin eyleminde traktör şoförlerine park cezası

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre geçtiğimiz Salı günü şok bir eylemle önce traktörleriyle Başbakanlık kapısına dayanan daha sonra ise Cumhuriyet Meclisine giden çiftçiler hakkında polisin trafik cezası yazmak adına harekete geçtiği bildirildi.

banner974
Çiftçilerin eyleminde traktör şoförlerine park cezası

banner971


Bize ulaşan bilgilere göre, gerek Başbakanlık önüne giden, gerekse Cumhuriyet Meclisi’ne giderek kaldırımlar üzerine park yapan traktör sürücüsü çiftçilerin teker teker aranarak, bölgelerindeki polis karakollarına çağrıldıkları belirtildi.
Polisin çiftçilere traktörlerini kaldırım üzerine park ettikleri için park cezası kesmek istediği ve bu nedenle polis karakollarına çağrılarak ifade vermeleri istendiği bildirilirken, bu konuda polise talimatın veya şikayetin kimin tarafından yapıldığı merak edilmekte.
Öte yandan Çiftçiler Birliği’nden dün yapılan paylaşımda Tarım Bakanı Nazım Çavuşoğlu’na oldukça sert eleştiriler yapıldı.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.