banner913
banner932
banner1012

Cengiz Topel Hastanesi doktorsuz kaldı

banner1020

banner974
Cengiz Topel Hastanesi doktorsuz kaldı

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı Güzelyurt sakini vatandaşlarımız, bölgede hizmet veren Devlet Hastanesi konumundaki Cengiz Topel Devlet Hastanesi’nde Arife Günü’nden itibaren hastalara bakacak tek doktor olmadığını söyleyerek bu duruma tepki gösterdiler.
Arife Günü sabah saatlerinde Cengiz Topel Devlet Hastanesi’ne giderek muayene olmak isteyen bölge sakinlerinin muayene edecek tek doktor dahi bulamadıklarını söyleyen vatandaşlarımız, bunun nedenini soran hastalara ise doktorların yıllık izne çıktığı için hastanede muayene edecek doktor kalmadığını öğrendiklerini söylediler.
Bölge sakini vatandaşlarımız, “Öyle anlaşılıyor ki doktorlar ve hemşireler eyleme gittiler. Ancak en azından bir nöbetçi doktor olsun hastanede olması gerekmez miydi? Yoksa insan hayatının artık hiçbir değeri kalmadı mı?” diyerek sitemlerini bile getirdiler.
Sağlık Bakanlığı’nın bu konuya bir el atmasını bekleyen vatandaşlarımız sağlıkta bir saniyenin bile çok önemli olduğunu bu nedenle doktorsuz bir hastane olamayacağını sözlerine eklediler.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.