banner913
banner932
banner1012

Çatalköy Belediyesi takdiri hak ediyor

banner1020

banner974
Çatalköy Belediyesi takdiri hak ediyor

banner971

 
Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre, ülkemizin Kuzey sahil şeridinin her geçen gün gelişen ve büyüyen belediyelerinden olan Çatalköy Belediyesi çevreye yönelik gelecekle ilgili projeleriyle takdir almaya devam ediyor.
Çatalköy Belediyesi tarafından CADER işbirliğiyle başlatılan plastik atık ayrıştırma poşetleri projesi büyüyerek devam ediyor.
Belediye tarafından isteyen vatandaşlara verilen renkli büyük boy poşetlere ayrıştırılarak konulan evsel atıklar her Çarşamba günü bölge halkının evlerinin önünden toplanıyor.
Mavi renkte poşetlere kimyasal içermeyen plastik atıkların, sarı renkteki poşetlere ise tehlikeli plastik atıkların konulmasıyla ayrıştırılan  plastik atıklarla ilgili bölge sakinleri ücretsiz çanta ve bilgi broşürleri belediye ücret noktasına kayıt olarak alabiliyor..
Bu projenin Çatalköy bölgesinde yaşayan özellikle yabancılar tarafından büyük destek gördüğü bildirilmekte.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.